Aréna Corner Cseh Söröző és étterem Sport Pub

Programok, események

Egy csodálatos Olasz est október 10-én

Az egyik leggazdagabb konyha az olasz. Számtalan előétel, főétel, tésztavariáció... és persze a pizza. Ebbe engedünk egy kis betekintést adni, október 10-én, amikor a konyhán vendég szakácsunk, Emánuele dolgozik majd egészen Szicíliából, és autentikus olasz fogásokat tálal Nektek a cseh sörözőbe, a magyar vendégeknek. Mondhatni egész multikulturális élmény lesz kéremszépen, de ez az este csak az olasz ínyencségeké lesz! ;)

Pacal Napok – szeptember 29. – október 2.

Miről szólnak a Pacal napjaink?

Finom, ízletes, friss és nem mindennapos cseh pacal ízek: rántva, vadasan, vörösborral és minden formában. Mi imádjuk!
Ezért szenteljünk pár napot a cseh pacalételeknek, amit minden vendégünk imád, a chefjeink szeretik készíteni, így garantált a boldogság mindkét fél részéről ;)

Minden szerdán – Élőzenés Karaoke Party! 50+ közönségnek! 15-19 óráig!

Bárosan szép az élet! Nosztalgia zenés délutánok az Aréna Cornerben! Házigazda: Ligeti Éva. Ezen a zenés eseményen 600.-Ft/fő, támogatási hozzájárulással lehet részt venni! A rendezvény résztvevőinek az étterem menü kínálatát 17 óráig biztosítjuk! Ha még soha nem énekelt közönség előtt, itt a nagyszerű lehetőség, hogy kipróbálja magát! Sok szeretettel várunk mindenkit! ☎️ 06-1 782-8267

ZEBRA TÁNCEST októberben 19-23 ÓRÁIG! INGYENES!

Dátumok: október 1., 15., 29.
Csütörtökönként igazi bárhangulattal, és örömzenéléssel várunk! Ajánlott asztalt foglalni a honlapunkon, vagy telefonon mindennap 12 órától! ☎️ 06-1 782-8267 - Sok szeretettel várunk mindenkit!