Aréna Corner Cseh Söröző és étterem Sport Pub

Programok, események

KEDVES VENDÉGEINK! Januárban és februárban is nagyszerű zenés programok sokaságát állítottuk össze a zenerajongó és a táncolni szerető vendégeink részére. Tekintsétek meg a kétségtelenül impozáns zenei kínálatunkat és ne maradjatok le a szuper zenei élményekről! Hívjátok el a barátaitokat is! Figyelem! A február 16-i, Szüli- és Valentin napi Bakacsi Béla bulira 18 órakor van kapunyitás. Az összes többi zenés eseményre 20 órakor van kapunyitás. A rendezvényeinkre ajánlott előre asztalt foglalni a főoldalunkon található űrlapon keresztül, vagy telefonon bármely nap 12-23 óra között: 06-1 782-8267 Vacsorázási lehetőség és bőséges italválaszték! Sok szeretettel várunk mindenkit!

Kézilabda-világbajnokság láz az Aréna Cornerben!

Szurkoljunk együtt és nézzétek velünk ÓRIÁSKIVETÍTŐN, és 6 LCD TV-n szuper minőségben a 2019-es férfi kézilabda-világbajnokság meccseit. Tekintsétek meg az itt közzétett képen, az élő TV közvetítések aktuális programját! A kellemes szurkolás mellé különlegesen finom, frissen csapolt cseh söröket, és egyedülállóan ízletes ételeket is megkóstolhattok!

2019-01-18 PÉNTEK – ÉLŐZENÉS TÁNCEST A DECIBAND ZENEKARRAL – DÍJMENTES!

21 órától.
A fergeteges hangulat garantált, mert a DeciBand zenekar a legnépszerűbb magyar és külföldi slágerekkel szórakoztatja a táncolni és bulizni szerető vendégeinket. Táncos csukát hozzatok!!! Ajánlott asztalt foglalni a főoldalunkon található űrlapon keresztül, vagy telefonon bármely nap 12-23 óra között: 06-1 782-8267
Vacsorázási lehetőség és bőséges italválaszték!

2019-01-19 SZOMBAT – Mouksa Underground Buli! Díjmentes!

21-24 óráig.
Igazi Rock csemege a különleges zenék rajongói számára (és persze nem csak nekik) a Mouksa Underground Zenekar fellépése az Aréna Cornerben! Az Underground együttesek arról híresek, hogy formabontó, és kísérletező újításokat alkalmaznak a zenéjükben, így tehát kivételes zenei élményre számíthatunk!
A zenekar frontembere a magyar származású, de az Egyesült Államokban élő MOUKSA, aki korábban olyan legendás művészekkel játszott együtt mint POWELL ST. JOHN (Janis Joplin/The 13th Floor Elevators/ Mother Earth), DUANE ASLAKSEN and BILLY MILLER (Roky Erickson and the Aliens), JOHN TYLER (Herbie Hancock), BUDDY MILES (Jimi Hendrix’s Band of Gypsys) és STEVE MILLER, a Steve Miller Band együttesből.
Ajánlott asztalt foglalni a főoldalunkon található űrlapon keresztül, vagy telefonon bármely nap 12-23 óra között: 06-1 782-8267
Vacsorázási lehetőség és bőséges italválaszték!