Aréna Corner Cseh Söröző és étterem Sport Pub

Programok, események

Október 11. vasárnap – Operett, Tánc és Szerelem Zenés Vacsoraest 19-22 óráig

Sztárfellépőink: Leblanc Győző, és Tóth Éva a magyar operett utazó nagykövetei, és Kádár Mónika a TV-ből közismert táncdalénekes!

A VACSORAJEGY BELÉPŐ 2.000 Ft-os MŰSOR TÁMOGATÓI és 1.900 Ft-os LEFOGYASZTHATÓ díjat tartalmaz! FOGLALJA LE A HELYÉT MOST, mert csak KORLÁTOZOTT SZÁMÚ FÉRŐHELLYEL RENDELKEZÜNK!

Sok szeretettel várunk minden operett és táncrajongót!

Október 16: MAESTROBOOGiE @Arena corner

Már jó ideje nem volt igazán jó boogie party az Aréna Cornerben, itt a legfőbb ideje, hogy orvosoljuk a dolgot!
Zenekarunk örömmel játszik e patinás színpadon a mindig lelkes és hálás közönségének.
Ezúttal is négy fővel állunk fel, és full extrás műsort adunk a hűséges rajongóknak.
De most nem árt fokozottan odafigyelni a kezdési időpontra: pontban 7:58-kor fogunk a húrok közé csapni a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.

Október 17: TOM WHITE & THE MAD CIRCUS Rockabilly Táncparty

TOM WHITE & THE MAD CIRCUS Rockabilly Táncparty, október 17-én, 21-24 óráig az Aréna Cornerben! Gyertek el minél többen, és csapjunk örült nagy bulit! Ajánlott asztalt foglalni a Facebook oldalunkon, vagy telefonon mindennap 12 órától! 06-1 782-8267

Október 30: Görög est: Zeys és barátai az Arénában

Az eleinte elsősorban autentikus, tradicionális görög stílusban megszólaló zenész lassan húsz éve saját műveket is játszik, melyekben a hagyományos és modern világ zenei elemei ötvöződnek, ezzel egyidejűleg létrehozva a magyarországi görög zenét. Hangzásának különlegessége Zeys különleges hangulatú klarinét-, illetve buzuki játéka, rembetiko stílusú énekmódja. Várunk szeretettel erre a csodálatos görög estre!